Нашата мисия

Мисията на екипа създал платформата www.biopapi.com е да осъществи директна връзка от фермата на българския производител до кухнята на клиента.

Днес в България на пазара за храни и напитки се предлагат различни хранителни продукти, които нямат доказан Български произход. Прекалено много се използват химически добавки и консерванти, които трайно увреждат здравето на хората.

От друга страна Българските производители, много трудно намират пазар на своите стоки в България и в чужбина, тъй като те са поставени в много трудна ситуация и по-голямата част от тяхната стока, която е уникална не се продава в България, а се изнася.

Също така, голяма част от българските производители нямат възможността да създадат и разпространяват собствен сайт за продажбата на техните храни и напитки, като по този начин, те остават не популярни. Мисията на платформата www.biopapi.com е Българските производители да продават успешно своята стока в интернет пространството до крайния клиент. Изберете българското!

За платформата Biopapi

Електронната платформа www.biopapi.com е предназначена за покупко-продажба на храни и напитки с натурален и биологичен произход. Всички предложени стоки в платформата са от Български производители с доказан произход и са ориентирани към хората търсещи истинския вкус на природата.

Това е първата българска платформа, която най-вече е ориентирана към Земеделски производители и Български фермери, които произвеждат уникално качествени продукти.

Платформата позволява клиента да закупи своята стока и да я получи до врата на своя дом, директно от Българския производител без посредници и прекупвачи. Целта на тази платформа е да свърже Българските производителите на храни и напитки с крайния клиент, като акцентираме най-вече на качеството на стоките и техния произход.

Затова името на платформата е БИОПАПИ, защото нашите производители, които участват и продават своите продукти в платформата, са продукти, които са произведени в България с доказан натурален и биологичен произход. Усетете вкуса на истинската храна произведена в България.

Кои сме ние?

Дружеството „Тракия Енерджи-75“ ЕООД е собственик на електронната платформа www.biopapi.com. Дружеството е с повече от 12-годишен опит в сферата на екологични и зелени проекти в областта на енергетиката и селското стопанство в България и Европа. „Тракия Енерджи-75“ ЕООД, също така се занимава с изграждане на електронни магазини, фирмени сайтове, институционални сайтове, електронни платформи, както и тяхната поддръжка и популяризация в интернет средата.

Дружеството разполага със специалисти в областта на дигиталния маркетинг. Дигиталният маркетинг е метода, чрез който всички стоки, които се произвеждат, могат да бъдат продавани успешно в интернет средата.

Днес интернет средата е пространство в което клиента може да намери всякакъв вид стока и услуга от която се нуждае. В платформата www.biopapi.com ние акцентираме най-вече на хранителните стоки и напитки с натурален и биологичен произход, които се явяват най- търсените продукти от крайните клиенти.

Много хора осъзнават важността от това с какво се хранят, защото храната и напитките, ако са чисти, те са лекарство за тялото.

За Вас Производители

Всеки Български производител на храни и напитки, притежаващ необходимите , затова разрешителни, може да се свърже с нас на посоченият телефон за контакт: 0878563372, както и да ни пише в електронната поща на платформата: [email protected].

Ако желаете да продавате своите продукти през електронната платформа, то свържете се с нас. Ако сте производител на храни и напитки и нямата време, и ресурс да рекламирате своите стоки, които произвеждате, то ние ще свършим това за Вас, като нашия ангажимент е да рекламираме и популяризираме продуктите, които произвеждате в интернет средата с цел крайния клиент да закупи вашите продукти директно от Вас чрез платформата www.biopapi.com.

Платформата е място в което Вие ще имате собствен магазин и ще продавате своите стоки там. Платформата Ви осигурява 24-часова поддръжка, но най-вече достъп до неограничени потребители, които ще се свържат директно с Вас, а по този начин вашите продукти ще достигнат навсякъде.


Станете ни партньор

Ако желаете да работим заедно и да бъдете наш партньор, то това може да стане много лесно. Свържете с нас, чрез контактната форма и ни предложете вашите визии за нас. Отворени сме към всеки един, който желае да работи заедно с нас по развитието на платформата Biopapi 😊